2 Mart 2016 Çarşamba

DERYA ÇALIŞTIĞI KURUMLA KARNAVALA KATILDI.


Koordinatör Kurum : GIGOS-GENK
Ev sahibi Kurum :  GIGOS-GENK
Şehir : Genk
Proje Adı: EVS in GIGOS
Başlama Tarihi: 27.10.2015
Bitiş Tarihi: 05.09.2016
2015 Aralık Raporu

Şubat 2016

Merhabalar arkadaşlar,
Şubat ayında yaptıklarımdan bahsedeceğim.                         Aslında en önemlisi ‘’Zinneke’’







(https://www.google.com.tr/search?q=zinneke+belgium&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi5hLimnaDLAhXBPRQKHZ4zDI0Q_AUIBigB) isimli bir projede kuruluşumun yani Gigos’un yer alması. Yaklaşık 1 aydır bu projeyle ilgileniyoruz. Ve 3 ay daha  haftanın 2 günü bu projeyle ilgili çalışacağız.

Bunca ilgimi verdiğim olayın ne olduğundan bahsetmek istiyorum. Normalde Brüksel haricince bir kurumun katılımına izin verilmiyor Gigos olarak sadece biz katılıyoruz. Aslında karnaval olarak düşünülebilir görünüş olarak karnaval gibi ama  içerik olarak  çok farklı.
Bunu düzenleyen kurum her yıl belli konular veriyor ve her şey ( kıyafet, müzik, tiyatro) bu konuya bağlı kalınarak işleniyor. Ve biz genel olarak  ‘’Kırılganlık’’ konusunu işliyoruz. Benim ofisimde zaman kavramı bu sistemde. Bunu için çeşitli workshoplar yaptık. Her şeyi kendimiz yapıyoruz kıyafetinden kullanacağımız devasa el yapımı ağaca kadar. Bu süreçte  ben çeşitli minik gösteriler kıyafetlerle ilgileneceğim.

 
 
Bu arada  Flemenkçe 2.kurum 20 gün sonra bitecek. Artık sadece işe odaklanacağım. Bir sonraki raporda görüşmek dileğiyleJ

DERYA COŞKUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder